Feltet.dk har testat O Symetric (2 gånger)

Undvik den "döda punkten" och få ett mer effektivt rundtramp med O Symetric. Produkten lever helt upp till förväntningarna och kan utan tvivel förbättra ens resultat.
 
En fristående studie har uppmätt 10 procent mer i watt vid en given intensitet, vid användandet av O Symetric klingor. Samtidigt kan atleten arbeta längre tid innan man känner sig utmattad.

Man kan tydligt märka att man får ett mer rundt tramp. Med lätthet kommer man över den punkt där man upplever den "döda  punkten". Det känns inte alls onaturligt att trampa, tvärtemot så ger det en känsla av ett bra "flow". Detta beror på den speciella formen av klingan (twin cam).

På grund av det automatiska bytet av belastning, så använder man inte onödig muskelstyrka när momentet är minst. Det beror på att belastningen på denna punkt är låg. Detta minskar muskeltröttheten, vilket märks redan på den första turen. Även på de längre turerna var muskeltröttheten betydligt mindre.


Läs mer om de två testen här:

http://www.feltet.dk/nyheder/test_o_symetric__del_1/
http://www.feltet.dk/nyheder/test_o_symetric__del_2/

 

Test av HUUB 3:5 av Triathlon Sweden

"Triathlon Sweden testar olika produkter löpande. Den senaste tiden har vi provat en rad olika våtdräkter från Sailfish och 2XU. Nu har turen kommit till HUUB 3:5. Denna dräkt har det varit mycket mystik över. Samtliga tester vittnar om att den är helt revolutionerande. Den speciella designen, tekniska konstruktionen som ger det utomordentliga vattenläget och vad de flesta upplever - de simmar snabbare."

"Våtdräktstestet går till på följande sätt. Lätt uppvärmning i 200 m med dräkten. Därefter 4 x 100 m start 2 min i 50 m bassäng. De förra våtdräktstestet genomfördes på Playitas före jul och jag är inte en bättre simmare nu än vad jag var då så tiderna är helt klart relevanta. Värt att informera om är att jag ej är simmare från början och har tränat mig till en medelgod simmare. Gjorde 1.07 på Kalmar IM 2012."

"Det är den snabbaste serien jag gjort i en dräkt (och i en bassäng överhuvudtaget) och Huub:en går upp på plats nr 1.
Det som förvånar mig är differensen mellan den snabbaste och långsammaste tiden. Vad är det jag gjorde annorlunda mellan framförallt varv 2 till 4. Känns som att det mer var något tekniskt än muskulärt. Vattenintag? Svårt att bemästra det höga vattenläget? Oavsett vad, det här är snabbt för att vara mig."

Läs hela testet här:

Test från Triathlon Sweden

Där finns också ett test från Danmark på HUUB Archimedes, som du kan se här:

Test från Danmark