Performance Sport gillar...
 

Performance Sport samarbetar med en rad duktiga svenska och danska atleter. Gemensamt för dessa är att de använder en del av de produkter som vi säljer. De om någon kan verkligen sätta produkterna på prov och de vill också vara ärliga i sina utlåtande.

Nedan kan du läsa lite mer om dem och du hittar också länkar till deras bloggar/hemsidor om du klickar på deras namn.
 
Vi tycker det är väldigt motiverande att läsa om deras upplevelser i triathlon/cykel världen - vi hoppas att även du kan hitta insperation!
 

Karl Johan Danielsson Karl Johan Danielsson

Sommaren 2013 tog Karl-Johan sitt första SM-guld vid långdistans-SM i Motala. Karl-Johans stora mål är att, som första svensk, genomföra en Ironman på under 8 timmar.

Läs mer om KJ här.

 

Niels Brandt-Jørgensen Niels Brandt-Jørgensen

Niels är en lovande triatlet. Trots att han började med sporten för bara fem år sedan, har han redan nåt stor framgång. Han lyckades kvalificera sig till Kona för första gång 2012 och i år är han tillbaka.

Läs mer om vad Niels säger om sina O-symatric klingor här.

 

Jona Dahlquist Jona Dahlquist

Jona, Höllvikens egen Triathlonhjälte, fortsätter att imponera. Nu senast på Hawaii där hon genomförde ytterligare en Ironman. Hon rankas nu som trea i världen i sin åldersgrupp. 
Jona både inspirerar och motiverar och vi på Performance Sport är trogna läsare av Jonas egen blogg där hon inte bara skriver om sin träning ut även delar med sig av härliga bilder och ett och annat visdomsord.  

Camilla Lindholm

Camilla Lindholm Camilla Lindholm

Camilla, en envis och målfokuserad tjej med siktet inställt på toppen.


Du hittar Camillas blogg här

Sussi Lorinder Sussi Lorinder

Sussi gjorde sin första Ironman 2013 efter att hon nyligen fått upp ögonen för sporten. Under 2014 kvalade Sussi till Hawaii under Ironman Kalmar. Sussi simmar i HUUB och nu kan du också följa Sussis träning via hennes blogg. Vi undrar om det svarta bältet i jiujitsu kommer att hjälpa henne nå sitt mål? Hennes arbete som fotograf hjälper i alla fall läsarna att bli både inspirerade och motiverade då bloggen inte bara bjuder på en massa träningstips i form av text.

Du hittar Sussis blogg här

Håkan Carlberg Håkan Carlberg

Håkan Carlberg är en av regionens främsta medeldistanslöpare med siktet inställt på att nå den yttersta eliten på främst 800m. Han brukar även synas på en del stads- och terränglopp runt om i Skåne och har meriter från både löparbanan och denna typen av lopp. Vi hejar så klart på Håkan och tror att vi kommer att få se mycket mer av denna lovande talang i framtiden. Håkan sliter lätt runt 8 par löpskor under året och har länge använt kompressionskläder dock har han nu fastnat för Compressports produkter efter att ha testat sig igenom de flesta konkurrenter. På frågan om varför han väljer just Compressport svarar han så här:
"Det är perfekt med produkter som går att använda både under träning och tävling samt till återhämtningen, samtidigt som dem är riktigt snygga! När man tränar mycket är det viktigt att ge musklerna den support dem behöver, både under och efter träningarna. Och det känner jag att jag får av Compressport. Att dem dessutom håller så länge är verkligen ett stort plus!"

Louise Nilsson

Louise Nilsson

xxx