Referenser

Det känns bättre och bättre för varje gång jag cyklar. Lite ovant just första turen men jag tror jag trycker ca 8 watt mer med samma ansträngning. Kanske t o m upp mot 10 watt!

Daniel Herstedt

Har cyklat några år och har slipat på sittställningen sen starten och har väl känt att det blivit så bra som det kan bli. För att försäkra mej att så var fallet bad jag Bikefit Studio göra en bikefit vilken avslöjade att min pedal behövde begränsa fotens sidorörelse. Detta för att undvika problem med hälsenan som jag har ibland. Åtgärden hjälpte och tog bort ett större problem jag dragits med länge. Jag rekommenderar alla att göra en bikefit för att få hjälp att undvika skador!

Fredrik Palm

Efter ha tränat tre år på cykel tyckte jag att jag inte fick ut mer kraft i cykeln. Hörde mig för och fick tips om att göra en Bikefit. Tog kontakt med Thomas som på ett väldigt trevligt och proffsigt sätt hjälpte mig. Fick en ordentlig inställning på cykeln plus det påpekades att jag skulle ta kontakt med någon som kunde rätta till min rygg. Kan varmt rekommendera Bikefit Studio.

Håkan Ohlsson

Jag är mycket nöjd med alla justeringar . Sitter bra, bra tryck i benen och inte ont någonstans

Karin Eriksson

Eftersom min favorit form av motion är cykling, och jag lägger många timmar i en cykelsadeln så är det fantastiskt att få professionell och personlig hjälp med inställningarna för att undgå framtida skador.
I somras cyklade jag 140 mil med Team Rynkeby till Paris och jag trodde och det kändes som att min cykel var rätt inställd. När jag i höstas fick hjälp av Bikefit Studio med mina inställningar, visade det sig att jag skulle ändra en hel del på mina pedaler och sadeln. 
Jag ser verkligen fram emot att möta vårens utomhus träningar för att märka av resultatet av min bikefit och hur jag nu kan optimera min cykling ännu mer.

Jenny Lunøe
 

Jag tycker att min bikefit var riktigt bra då jag köpte ny cykel detta året som var lite annorlunda mot min gamla. Jag ställt in cyklen av Mikael o Thomas, som en riktigt bra grund å utgå ifrån - sen kan jag optimera den efter mina ambitioner när jag ska tävla eller köra vättern då jag fick en lite mer aggresiv inställing och en lite mer komfort inställing att välja på.

Glenn Nilsson

Spændende at efter mange år på cyklen at med kompetent hjælp få rettet sin position. Føles rigtigt godt og vil helt sikkert forbedre min cykling.

Jan Vendelbo

Jag är mycket nöjd med Bikefit Studios arbete och rekommenderar dom till alla som upplever att de har något fysiskt problem på cykeln eller helt enkelt att de känner att de vill förbättra sin känsla på cykeln.

Roger Källberg