Compressport -  hjälper díg både under och efter träningen

Över 500 professionella som lovordar Compressports produkter

Compressport som kommer från Schweiz bygger på medicinska studier och har på bara tre år tagit compressionskläder till en helt ny nivå. Genom att kombinera den främsa teknologin med de senaste trenderna strävar Compressport efter att ständigt ligga steget före. Compressport bidrar med att förbättra välbefinnandet hos athleter i deras vardag, oavsett om det handlar om tunga träningspass eller en snabbare återhämtning. Idag lovordar mer än 500 proffesionella idrottsutövare produkterna och vi förstår varför efter att själv ha testat och jämför med andra produkter på marknaden. Har du inte redan testat Compressports produkter, så är det dags nu, du kommer inte bli besviken. För att produkten ska fylla sin funktion är det viktigt att du får rätt storlek. Du behöver ett måttband för att mäta och du kan sedan enkelt se vilken storlek du behöver i storlekstabellen brevid.

Compressport och passionen för träning

Passion i träning, passion för extrema tävlingar, passion att tänja på gränserna. Passion med djup respekt för individen, såväl professionella idrottare som vill nå långt i sina prestationer, som motionären som älskar att träna.

Compressports mål har alltid varit att bli referensprodukten utan att någonsin kompromissa med identitet och kvalitet. Den respons och feedback de hittills fått visar att dem är på rätt väg. Det har bara gått fem år och varumärket finns redan i mer än 70 länder!

Passionen fortsätter varje dag med fler och mer extrema teknik-modeprodukter. Det finns inget utrymme för fåfänga tillbehör, allt tänkt, beräknas och utvecklas för att förbättra prestanda. Compressports produkter utvecklas, analyseras och testas för att förbättra prestandan hela tiden.

Produkterna tillvärkas till 100 procent i Europa. (FoU, fibrer, stickning, montering, provning, etc.)  Märket grundades i Schweitz 2008. Idag finns Compressport i mer än 70 länder.

Compressports produkter är testade i de tuffaste förhållanden som finns: Abu Dhabi, Hawaii, Mont Blanc, Sahara öknen. Det är där de tuffaste tävlingarna äger rum.

Compressport är idealiskt för alla sporter (triathlon, väg-, terräng- och banlöpning, mountainbike, cykelcross, landsvägscykling, längdskidåkning, alpint, fotboll, gym etc).
Compressport kommer att bli din träningspartner för all din träning, tävling och återhämtning.

Vid intensiv ansträngning ökar Compressports produkter effektivt det venösa återflödet mellan fot och hjärta, reducerar ansamlingen av toxiner samtidigt som syresättningen till musklerna ökar. R2 stötdämpar och minskar muskelvibrationer, vilket betyder längre tid innan muskeltröttheten kommer och minkar risken för skador.

Compressports produkter fortsätter även efter träningen att förbättra det venösa återflödet vilket minskar återhämtningstiden, vilket i sin tur gör att du kan träna oftare..

R2 Calfs stirleksguide
F-like Full Leg storleksguide
Triathlon Shorts storleksguide
Triathlon Shirt Storleksguide
AS Prorace Armsleeves