Det är vi som är Performance sport

 

Vi som står bakom Performance sport är själva aktiva atleter. Vi älskar att cykla, utöva triathlon eller när det finns tid över, cykla en runda i skogen. Genom vårt arbete med Bikefit Studio kom vi i kontakt med produkter som vi hade svårt att hitta på den svenska marknaden. Det började med O Symetric och intresset för att hitta riktigt bra produkter. Några spännande kontakter senare med resultat i ytterligare produkter, så föddes idén till Performance Sport - en hemsida där du får ta del av de produkter vi själva tycker är något extra.

Vi vill förmedla produkter som du inte hittar överallt, som vi själva har testat, tycker är fantastiska och som ger oss lite exra träningsglädje.

Våra förhoppningar är därför att du också ska kunna ta din träning till nya nivåer och hitta träningsglädje med hjälp av produkterna du hittar här.

Så välkommen till vår värld av performance!

Ylva & Mikael

Affärsidé & vision

Vår vision är att alltid erbjuda produkter av hög kvalitet till den medvetne atleten som vill ta sin träning till nya nivåer och prestera bättre. Vi ska vara det självklara valet när man söker det lilla extra.


För mer information e-posta till info@performancesport.se eller ring 0703-59 23 90