Köpvillkor

Här hittar du information och villkor för handel hos Performance sport.

Frakt: Vi bjuder på frakten när du beställer för mer än 800 kr. 

Leveranstid: Leveranstiden är för de flesta produkter runt 10 arbetsdagar eller mindre. Vid beställning av cyklar är leveranstiden något längre, kontakta oss innan. Vid förseningar kontaktar vi alltid dig så att du själv kan ta ställning till om du önskar genomföra ditt köp, eller om du istället vill få pengarna tillbaka.

Betalning
Betalning sker enkelt och säkert med Payson. Även om du inte har ett Paysonkonto sedan tidigare kan du snabbt göra transaktionen via Payson. Payson samarbetar med VISA, MasterCard samt alla svenska banker som erbjuder direktbetalningar, Swedbank, Handelsbanken, SEB och Nordea.Payson håller höga säkerhetskrav och är PCI-certifierade av Trustwave som är en internationell organisation för säker e-handel. All trafik krypteras genom SSL 128 bitar och alla kortöverföringar bygger på bankernas så kallade 3D-secure teknik.

Payson startade 2004 i Sverige och över en miljon personer har använt Payson som är en välkänd betallösning på internet.

Läs mer om Payson här: www.payson.se

Ej uthämtat paket
Paket som inte hämtas inom 14 dagar skickas automatiskt tillbaka till Performance sport. Detta medför att du får betala returfrakt plus en hanteringsavgift (för närvarande 150 kr) för ej hämtat paket.

Ångerrätt och retur
Om du inte är nöjd med dina varor kan du returnera varan inom 30 dagar. Det enda kravet för retur är att varorna är oanvända och att originalförpackning inte är skadad. Om varan är använd godkänns inte returen. Emballera paketet väl för att undvika fraktskador. Se till att få ett kvitto på returen från paketutlämningsstället, där kolli-ID för returen framgår. Vi står inte för kostnaderna för returfrakten.

Reklamation
Kontakta oss på info@perfomancesport.se och berätta varför du vill reklamera varan så hjälper vi dig med reklamationen. Du kan också ringa till oss på 0703-59 23 90. Kan vi inte svara, prata in ett meddelande så kontaktar vi dig.

Mer information om dina rättigheter och skyldigheter som konsument hittar du hos Konsumentverket.

Personuppgifter
Enligt personuppgiftslagen måste vi be dig samtycka till att vi behandlar uppgifter om dig. Alla personuppgifter som du lämnar till oss, eller som vi får del av kommer att hanteras av Performance sport i egenskap av personuppgiftsansvarig. De personuppgifter du lämnar till oss, så som adress, namn, personnummer, e-postadress och telefonnummer kan komma att användas för att säkerställa leveranserna till dig, för att lämna erbjudanden och upplysningar om vårt sortiment till dig. De uppgifter du lämnar är endast tillgängliga för Performance sport. Genom att godkänna Performance house köpvillkor samtycker du till ovanstående.

Tryckfel
Vi reserverar oss för tryckfel och felprissättningar på sajten och förbehåller oss rätten att avslå ordrar.