Triathlon Tr3 Tank Top Woman

Ord. pris: 
995 kr
Rea:
595 kr
Inkl. 25% Moms
Art.nr:
P1297199
Du sparar: 
400 kr (40%)
Antal:
Kommentar till butiken:
Compressport uppdaterade triathlon topp utan arm

Om du letar efter en tröja som andas mycket och förblir torr, irriterar eller skaver inte och är skön att använda i alla väder är Compressport triathlontröja den du behöver. Precis som alla andra Compressport- produkter är den designad, testad och tillverkad för att inte endast erbjuda komfort men även maximal effekt.

Det ultimata tävlingsvapnet Maximera din prestation, nästa generations teknologi utvecklad av elit idrottare

Seamless - För optimal komfort är triathlontröjan 100% sömlös, myket mjuk och gjorda av lättviktsmaterial.

Ergofit - Traithlon tröjan är sydd och anpassad för kroppens alla kurvor för att maximera dess effekt och komfort.

Hydrophobic - Det vattenavstötande materialet står emot all fukt och transporterar snabbt bort svett utan att ta upp det. inget mer skavande och tunga , fuktiga kläder som irreterar och inte förblir torra.

Thermoregulation - Dess enastående vävning förbättrar luftcirkulationen och skapar en perfekt balans mellan insidan  och utsidan av tröjan. Genuint skydd mot kylan på vintern och sedan mot hettan på sommaren - det kommer bli ditt andra skinn.

Ultralight - För optimal komfort är mikrofibrekroppen i triathlontröjan sömlös, gjord av lättviktsmaterial ( 0,9 gram/ cm2) och väldigt mjuk. Du kommer inte ens att märka att den är på.

Postural Aligment - Den lätta kompressionsytan är sydd direkt i materialet för att - Säkra kroppshållningen under långvarig ansträngning - säkra dina axlars position. Detta medför lättare och bätte andning vilket i sig medför högre syresättning både under träning och efter vid återhämtningen.